76 08 74 99 Send en epost

Rorbu-utleie Henningsvær

Vi har 2 rorbuer for utleie i det historiske fiskeværet Henningsvær, kloss ved sjøen og i historiske omgivelser med en nesten panorama utsikt. Disse leies ut med innventar og dekktøy for familier, selskap eller andre events. 

Den ene rorbuen har et soverom, hems, stue/kjøkkenløsning og bad. Her er også terasse og en nydelig utsikt kloss i innløpet til fiskeværet. Se vårt fotogalleri fra eksteriøre omgivelser samt interiør i denne under her ;

Den andre rorbuen har to soverom, stue, kjøkken, bad og og stue med en flott uteløsning og en enda bedre utsikt. Her og er også terasse og en nydelig utsikt kloss i innløpet til fiskeværet. Se vårt fotogalleri fra eksteriøre omgivelser samt interiør i denne under her ;

Her ser dere fotos beliggenhet og omgivelsene for rorbuene vi disponerer, det er de 2 ytterste buene til høyre på bildene som er våre, fin beliggenhet lunt til i Henningsvær og havneinnseilingen.

 

 
Henningsvær byr også på utrolig mye natur, historie, uteliv og et fantastisk godt utgangspunkt for utfartsturer til alle deler av lofoten. 
Se store panoramabilder fra Henningsværfra dette nettstedet, viser eksteriørt hva som tilbys samt havnen.
 

Henningsvær er et levende fiskevær med tett bebyggelse og smale gater. En tur rundt om i «Værret» kan lett gi assosiasjoner til Venezia. her finner du mange små nisjebutikker som byr på håndtverk i form av glass, formgivning og bakekunst. En rekke restauranter og overnattingsanlegg gjør her Henningsvær komplett. I førjulstida arrangeres Førjulseventyret i Henningsvær et arrangement som gir en hver lyst til å skulle være født i Henningsvær.

Ønsker dere et opphold hos oss – er dere her hjertelig velkommen,
Send oss en forespørsel på tid og ønske
,
og vi vil gjøre vårt beste for at dere skal få et flott opphold alle sammen.