Skip to main content
Foto: Runar F. Daler/Anleggsmaskinen

Lærlinger hos TMS

Lærlinger er en naturlig del av arbeidsstokken vår i Thore Magnussen & Sønn AS. Vi er godkjent lærebedrift i anleggsmaskinførerfaget og anleggsmaskinmekanikerfaget, og har hatt lærlinger kontinuerlig siden 2006, hvor alle 25 har bestått fagprøven. Lærlingene hos oss har selvfølgelig de samme fordelene som andre ansatte. De samme gode pensjons- og forsikringsordningene, konkurransedyktige lønnsbetingelser, tilbud om å være med i Kompani Magnussen (vår egen velforening) og et fantastisk arbeidsmiljø.

Vi har vårt hovedarbeidsområde i Lofoten, og arbeider i utgangspunktet fra 07:00 til 15:30. Som lærling hos oss får du svært variert og bred erfaring innen fagene. Som lærling i anleggsmaskinførerfaget kan du være innom rørlegging, sprenging, fundamentering, mindre oppdrag med traktor og 8-tonns gravemaskin, samt samarbeide med våre betong- og asfaltarbeidere. Som lærling i anleggsmaskinmekanikerfaget kan du få skru på både varebiler, lastebiler og anleggsmaskiner, jobbe med hydraulikk, sveising, koblinger og motor.

Vi er svært stolte av at vi i 2021 ble tildelt årets lærebedrift av OKAB region nord, og er nominert til årets lærebedrift 2022 av MEF. Dette viser at vårt arbeid med lærlinger blir sett også utenfor bedriften. Det er mulighet for utvikling innad i bedriften, flere av våre tidligere lærlinger, har nå stillinger med mer ansvar, deriblant vår KS-leder og anleggsledere.

Les mer om hvordan det er å være lærling hos oss på anleggsmaskinen.no

Her gjør vi selvfølgelig ikke forskjell på noen, enten man er eier, prosjektleder, mekaniker, maskinfører eller lærling. Alle er inkludert. Vi er ett team!

- Ørjan Magnussen

LÆRLINGETRIO: Lærlingene Christopher Levin Johan Ramstad, Signe Tetlie og Einar Johan Esaiassen blir tatt godt vare på hos Thore Magnussen & Sønn AS. (Foto: Runar F. Daler/Anleggsmaskinen)

KORT VEI TIL JOBB: Anleggsmaskinmekanikerlærling Einar Johan Esaiassen (19) fikk tilbud om læreplass hos mange ulike bedrifter, men var ikke i tvil hvor han ville, selv om Thore Magnussen & Sønn AS holder til 35 mil unna Fauske, der han kommer fra. Han bor foreløpig i campingvogn, og stortrives. (Foto: Runar F. Daler/Anleggsmaskinen)

SATSER: Daglig leder Berit Tora Sand og faglig leder Ørjan Magnussen satser på lærlinger. De oppfordrer også ansatte til å ta flere fagbrev. (Foto: Runar F. Daler/Anleggsmaskinen)