76 08 74 99 Send en epost

Historien og gamle bilder

Første gang selskapet ble startet var i 1963 av Thore Magnussen, da med første innkjøpte kjøretøy – en traktor av type Ford Dexta 1956 mod. ca 1968 ble den første lastebil innkjøpt, en Engelsk Commer, den ble solgt til Henningsvær og ble brukt i mange år av fima Alf R. Johansen til kjøring internt i fiskeværet.

I 1984 kom Ørjan Magnussen med i driften, og firmaet byttet navn til Thore Magnussen & Sønn. I 1996 ble vi AS. Ørjan er idag hovedaksjonær og daglig leder for selskapet, og i 2007 kom Marius Lindgaard også inn på eiersiden. Vårt konsern består idag av ;  T. Magnussen Holding AS, Magnussen AS, Thore Magnussen & Sønn AS og Magnussen Eiendom AS

I gjennom mange år har vi hatt en gjevn fin ekspansjon gjennom våre kunder og ansatte, og uten deres innsats ville ikke denne ekspansjonen vært mulig. For det takker vi dere alle!

Vi har 10 ansatte med fagbrev som maskinførere,  6 av disse har tatt læretiden som maskinfører hos oss og bestått fagbrevprøven. 1 med fagbrev som sveiser, og 1 med fagbrev som mekaniker, vi har 2 mann med eget sprengningssertifikat klasse A. I dag holder vi til i moderne lokaler på totalt ca 900m2, med eget verksted/lager og administrasjon/kontor på Limstrand.

Historien vår
Vi har gjennom noen år lett gjennom en del bilder fra tidligere historie, disse har vi nå fått digitalisert og bevart for ettertiden. Her vil vi gjerne dele med dere disse gamle fotos og dere finner dette under navigasjonsstrukturen i toppen og punktet – Gamle bilder – , der velger dere bare fra hvilket område dere ønsker og se så vil gallerimodulen komme til syne.

Takk for interessen, og skulle dere ha noen gamle historiebilder fra vårt arbeide/deltagelse, setter vi stor pris på og få motta en kopi!